Help

Favorieten

Je kunt boekenkasten die je vaker gebruikt opslaan als favoriet. Klik hiervoor op de knop met het hartje bovenaan de betreffende pagina. Klik nogmaals op het hartje om een onderdeel weer uit de lijst met favorieten te verwijderen. Je kunt je favorieten terugvinden in het menu onder Account > Mijn Favorieten.

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Om uw wachtwoord te wijzigen moet u zijn ingelogd. U wijzigt uw wachtwoord via Mijn account > account > wachtwoord wijzigen.

Wat is een gebruikersnaam?

Uw gebruikersnaam is uw naam zoals andere gebruikers van Minibiebs.nl u zien.

Hoe kan ik mijn account opheffen?

Gebruikers kunnen zelf hun eigen account opheffen. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Login op uw account
  2. Ga naar Mijn Account en Account opheffen
  3. Klik op de knop Opheffen
  4. Vul het wachtwoord van uw account in
  5. Klik op de knop Account opheffen

Het verwijderen van een account is definitief en kan dus niet ongedaan worden gemaakt. Bij het vewijderen van een account worden alle gegevens van een gebruiker gewist.

Minibiebs.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie