Help

Terug

Hoe kan ik een Minibieb aanmelden?

Gebruik hiervoor de knop [Minibieb aanmelden] rechtsboven op de pagina. Doorloop daarna de onderstaande stappen voor het toevoegen van een minibieb.
  1. Geef eerst de naam van de minibieb. Gebruik daarvoor altijd een unieke naam, dus niet alleen "Minibieb", maar bijvoorbeeld wel "Minibieb Rozenstraat"
  2. Geef in de tweede stap het adres van de minibieb.
  3. Vervolgens kun je een beschrijving van jouw minibieb invullen en eventueel ook de links naar de website en/of Facebookpagina.
  4. Op de kaart kun je de locatie van je minibieb aangeven. Verschuif de kaart zodanig dat de marker op de juiste plek staat. Als jouw adres uit stap 2 herkend wordt dan staat de marker al op dat adres.
  5. In de voorlaatste stap kun je de kenmerken die voor jouw minibieb van toepassing zijn aanvinken.
  6. Als laatste kun je nog eenmaal alle informatie controleren, daarna wordt de minibieb aan de site toegevoegd. Na het toevoegen zie je de link naar jouw minibieb, als je hierop klikt kom je op jouw minibieb-pagina.

Wil je de informatie die je hebt ingevoerd alsnog wijzigen? Je kunt jouw minibieb altijd terugvinden op je accountpagina onder het kopje "Beheerde Minibiebs", en via de knop [Wijzigen] op jouw minibieb-pagina kun je de gegevens aanpassen.

Minibiebs.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie