Bellie's Bieb

Bellie's Bieb in Wapenveld (Gelderland)

NaamBellie's Bieb
TypeZwerfboekenkast
GemeenteHeerde
ProvincieGelderland
Land
GPS52.4326, 6.0822
AdresKerkstraat 31
BeheerderVisitHeerde
Toegevoegd17-04-2024
Gewijzigd17-04-2024

Losstaande minibieb onder een boom aan de rand van Wapenveld.

Deze zwerfboekenkast is door 1 gebruikers als favoriet bewaard. Deze zwerfboekenkast staat op 0 lijstjes.


Omgeving

Minibiebs Hattem

Ben je op zoek naar minibiebs in de buurt van Hattem? Via de kaart kun je zien welke minibiebs er in de directe omgeving te vinden zijn. Of bekijk hier de lijst met Minibiebs in de buurt van Hattem.

Gebieden


Lijstjes

Je bent niet ingelogd. Als je deze minibieb op een lijstje wil bewaren, log dan in op je account. Nog geen account? Meld je dan eerst gratis aan.

Hoe werken lijstjes?
Gebruik lijstjes om minibiebs op te bewaren. Een lijstje kan een willekeurige groep minibiebs zijn, of een groep minibiebs die samen een route vormen. Je kunt lijstjes aanmaken en beheren als je bent ingelogd.

Startpakket DIY boekbinden - Ben jij benieuwd hoe boeken worden gemaakt? Met de DIY boekbindersset van Kikkerland leer je dit stap voor stap. Deze boekbindersset bevat alles wat je nodig hebt om zelf een dagboekje te maken op traditionele Japanse wijze. Je ontvangt drie sets van 15 pagina’s A4 papier, waarmee je drie boekjes kunt maken. Een reisdagboek, een boekje om je blije gedachtes in op te schrijven of een moodboard voor de inrichting van je nieuwe huis bijvoorbeeld.

Minibiebs.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie