De Breestraat Mini Bibliotheek

De Breestraat Mini Bibliotheek in Sint Anthonis (Noord-Brabant)

NaamDe Breestraat Mini Bibliotheek
TypeZwerfboekenkast
GemeenteSint Anthonis
ProvincieNoord-Brabant
Land
GPS51.627, 5.8869
AdresBreestraat 50
BeheerderClarissaV1
Toegevoegd03-05-2024
Gewijzigd03-05-2024

We zijn blij om aan te kondigen dat onze minibibliotheek nu open is voor gebruik. We zijn fervente lezers en het beschikbaar stellen van boeken aan de gemeenschap om te lezen is een belangrijke en leuke manier om onze gemeenschap te dienen. Om het nog leuker te maken, stelt de vorm een Amsterdams grachtenpand voor en staat er op de zolder van de minibibliotheek een minidiorama van een appartement. Bijna alle spullen in het appartement zijn gerecyclede of gevonden voorwerpen, die een nieuwe bestemming hebben gekregen om het gevoel van een bewoond appartement te creëren. De kleurstelling van het interieur is gebaseerd op de Nederlandse vlag: rood, wit en blauw. De gebruikte stoffen zijn afkomstig uit Zuid-Afrika en worden "swe-swe" genoemd, een traditionele Afrikaanse katoenen bedrukte stof. Het duurde iets meer dan een jaar om alle elementen te creëren die aan het minidiorama werden toegevoegd. Het heeft ook werkende verlichting en een open haard die bijdragen aan de sfeer van het appartement. Deze wordt aangedreven door een zonnepaneel wat de minibibliotheek ook nog eens duurzaam maakt. De hoop is dat deze minibieb een leuk element gaat creëren in het toch al bruisende en bruisende dorp Sint Anthonis!

Deze zwerfboekenkast is door 0 gebruikers als favoriet bewaard. Deze zwerfboekenkast staat op 0 lijstjes.


Omgeving

Minibiebs Boxmeer

Ben je op zoek naar minibiebs in de buurt van Boxmeer? Via de kaart kun je zien welke minibiebs er in de directe omgeving te vinden zijn. Of bekijk hier de lijst met Minibiebs in de buurt van Boxmeer.

Lijstjes

Je bent niet ingelogd. Als je deze minibieb op een lijstje wil bewaren, log dan in op je account. Nog geen account? Meld je dan eerst gratis aan.

Hoe werken lijstjes?
Gebruik lijstjes om minibiebs op te bewaren. Een lijstje kan een willekeurige groep minibiebs zijn, of een groep minibiebs die samen een route vormen. Je kunt lijstjes aanmaken en beheren als je bent ingelogd.

Startpakket DIY boekbinden - Ben jij benieuwd hoe boeken worden gemaakt? Met de DIY boekbindersset van Kikkerland leer je dit stap voor stap. Deze boekbindersset bevat alles wat je nodig hebt om zelf een dagboekje te maken op traditionele Japanse wijze. Je ontvangt drie sets van 15 pagina’s A4 papier, waarmee je drie boekjes kunt maken. Een reisdagboek, een boekje om je blije gedachtes in op te schrijven of een moodboard voor de inrichting van je nieuwe huis bijvoorbeeld.

Minibiebs.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie