Hollandse Hout 188

Hollandse Hout 188 in Lelystad (Flevoland)

NaamHollandse Hout 188
TypeMinibieb
GemeenteLelystad
ProvincieFlevoland
Land
GPS52.4905, 5.4229
AdresHollandse Hout 188
BeheerderAdmin
Toegevoegd07-04-2024
Gewijzigd07-04-2024

Deze mooie boekenkast die 's avonds zelfs verlicht is staat in de wijk Hollandse Hout aan de kant van het Bovenwater.

Deze minibieb is door 0 gebruikers als favoriet bewaard. Deze minibieb staat op 0 lijstjes.


Omgeving

Minibiebs Lelystad

Ben je op zoek naar minibiebs in de buurt van Lelystad? Via de kaart kun je zien welke minibiebs er in de directe omgeving te vinden zijn. Of bekijk hier de lijst met Minibiebs in de buurt van Lelystad.

Gebieden


Lijstjes

Je bent niet ingelogd. Als je deze minibieb op een lijstje wil bewaren, log dan in op je account. Nog geen account? Meld je dan eerst gratis aan.

Hoe werken lijstjes?
Gebruik lijstjes om minibiebs op te bewaren. Een lijstje kan een willekeurige groep minibiebs zijn, of een groep minibiebs die samen een route vormen. Je kunt lijstjes aanmaken en beheren als je bent ingelogd.

Startpakket DIY boekbinden - Ben jij benieuwd hoe boeken worden gemaakt? Met de DIY boekbindersset van Kikkerland leer je dit stap voor stap. Deze boekbindersset bevat alles wat je nodig hebt om zelf een dagboekje te maken op traditionele Japanse wijze. Je ontvangt drie sets van 15 pagina’s A4 papier, waarmee je drie boekjes kunt maken. Een reisdagboek, een boekje om je blije gedachtes in op te schrijven of een moodboard voor de inrichting van je nieuwe huis bijvoorbeeld.

Minibiebs.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie