Minibieb Abraham Kuijperstraat 58

Minibieb Abraham Kuijperstraat 58 in Tilburg (Noord-Brabant)

NaamMinibieb Abraham Kuijperstraat 58
TypeZwerfboekenkast
GemeenteTilburg
ProvincieNoord-Brabant
Land
GPS51.5676, 5.0817
AdresAbraham kuyperstraat 58
BeheerderLyn
Toegevoegd16-05-2024
Gewijzigd16-05-2024

Hier staat een schattige minibieb waar meer mensen van zouden moeten weten!

Deze zwerfboekenkast is door 0 gebruikers als favoriet bewaard. Deze zwerfboekenkast staat op 0 lijstjes.


Omgeving

Minibiebs Tilburg

Ben je op zoek naar minibiebs in de buurt van Tilburg? Via de kaart kun je zien welke minibiebs er in de directe omgeving te vinden zijn. Of bekijk hier de lijst met Minibiebs in de buurt van Tilburg.

Lijstjes

Je bent niet ingelogd. Als je deze minibieb op een lijstje wil bewaren, log dan in op je account. Nog geen account? Meld je dan eerst gratis aan.

Hoe werken lijstjes?
Gebruik lijstjes om minibiebs op te bewaren. Een lijstje kan een willekeurige groep minibiebs zijn, of een groep minibiebs die samen een route vormen. Je kunt lijstjes aanmaken en beheren als je bent ingelogd.

Startpakket DIY boekbinden - Ben jij benieuwd hoe boeken worden gemaakt? Met de DIY boekbindersset van Kikkerland leer je dit stap voor stap. Deze boekbindersset bevat alles wat je nodig hebt om zelf een dagboekje te maken op traditionele Japanse wijze. Je ontvangt drie sets van 15 pagina’s A4 papier, waarmee je drie boekjes kunt maken. Een reisdagboek, een boekje om je blije gedachtes in op te schrijven of een moodboard voor de inrichting van je nieuwe huis bijvoorbeeld.

Minibiebs.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie