Minibieb Van Heutszsingel Abert Heijn

Minibieb Van Heutszsingel Abert Heijn in Coevorden (Drenthe)

NaamMinibieb Van Heutszsingel Abert Heijn
TypeMinibieb
GemeenteCoevorden
ProvincieDrenthe
Land
GPS52.6635, 6.7381
AdresVan Heutszsingel 6
BeheerderAdmin
Toegevoegd13-05-2024
Gewijzigd13-05-2024
Bekijk deze minibieb op :
Deze minibieb is door 0 gebruikers als favoriet bewaard. Deze minibieb staat op 0 lijstjes.


Omgeving

Minibiebs Coevorden

Ben je op zoek naar minibiebs in de buurt van Coevorden? Via de kaart kun je zien welke minibiebs er in de directe omgeving te vinden zijn. Of bekijk hier de lijst met Minibiebs in de buurt van Coevorden.

Lijstjes

Je bent niet ingelogd. Als je deze minibieb op een lijstje wil bewaren, log dan in op je account. Nog geen account? Meld je dan eerst gratis aan.

Hoe werken lijstjes?
Gebruik lijstjes om minibiebs op te bewaren. Een lijstje kan een willekeurige groep minibiebs zijn, of een groep minibiebs die samen een route vormen. Je kunt lijstjes aanmaken en beheren als je bent ingelogd.

Startpakket DIY boekbinden - Ben jij benieuwd hoe boeken worden gemaakt? Met de DIY boekbindersset van Kikkerland leer je dit stap voor stap. Deze boekbindersset bevat alles wat je nodig hebt om zelf een dagboekje te maken op traditionele Japanse wijze. Je ontvangt drie sets van 15 pagina’s A4 papier, waarmee je drie boekjes kunt maken. Een reisdagboek, een boekje om je blije gedachtes in op te schrijven of een moodboard voor de inrichting van je nieuwe huis bijvoorbeeld.

Minibiebs.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie