Al meer dan 2000 minibiebs!

Blog 04-12-2023


(Beeld: )

Reden voor een feestje!

Joehoe! De mijlpaal van tweeduizend geregistreerde minibiebs is bereikt! Dat verdient een feestje, want we zijn superblij met het bereiken van dit resultaat. We willen iedereen die heeft meegeholpen door minibiebs aan te melden en foto's in te sturen hartelijk bedanken. Zonder jullie was dit niet gelukt!

Minbiebs.nl groeit gestaag

Minibiebs is begonnen in 2020 en gestaag komen er nieuwe minibiebs bij. Wat we heel erg leuk vinden is dat er steeds meer minibiebs door gebruikers aangemeld worden. Uit het hele land krijgen we aanmeldingen en leuke foto's toegezonden via het contactformulier. Ook weten steeds meer mensen de aanmeldfunctie te vinden. Een paar eigenaren van minibiebs zijn ook al actief als beheerder van hun minibieb en passen regelmatig de beschrijving en de informatie van hun minibiebs aan. Leuk om zo samen te werken aan een website over onze gedeelde passie.

De volgende mijlpaal

Nu we het aantal van tweeduizend bereikt hebben willen we natuurlijk door. Want zeker is dat minibiebs.nl nog lang niet compleet is en met jullie hulp gaan we op naar de mijlpaal van drieduizend. Help je mee? Zie je een minibieb die we nog niet hebben geregistreerd, geef het dan aan ons door. We horen we natuurlijk ook graag als er minibiebs zijn verdwenen of verplaatst.
Minibiebs.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie