Minibieb Dommelsborgh 65

Minibieb Dommelsborgh 65 in Rosmalen (Noord-Brabant)

NaamMinibieb Dommelsborgh 65
TypeZwerfboekenkast
Gemeente's-Hertogenbosch
ProvincieNoord-Brabant
Land
GPS51.7227, 5.3646
AdresDommelsborgh 65
BeheerderLyn
Toegevoegd16-05-2024
Gewijzigd16-05-2024

Sinds kort staat er nog een goed gevulde minibieb in deze straat! Hij is niet van mij, maar omdat ik hem niet in de legenda zie staan, wil ik hem graag aanmelden.

Deze zwerfboekenkast is door 0 gebruikers als favoriet bewaard. Deze zwerfboekenkast staat op 0 lijstjes.


Omgeving

Minibiebs 's-Hertogenbosch

Ben je op zoek naar minibiebs in de buurt van 's-Hertogenbosch? Via de kaart kun je zien welke minibiebs er in de directe omgeving te vinden zijn. Of bekijk hier de lijst met Minibiebs in de buurt van 's-Hertogenbosch.

Gebieden


Lijstjes

Je bent niet ingelogd. Als je deze minibieb op een lijstje wil bewaren, log dan in op je account. Nog geen account? Meld je dan eerst gratis aan.

Hoe werken lijstjes?
Gebruik lijstjes om minibiebs op te bewaren. Een lijstje kan een willekeurige groep minibiebs zijn, of een groep minibiebs die samen een route vormen. Je kunt lijstjes aanmaken en beheren als je bent ingelogd.

Startpakket DIY boekbinden - Ben jij benieuwd hoe boeken worden gemaakt? Met de DIY boekbindersset van Kikkerland leer je dit stap voor stap. Deze boekbindersset bevat alles wat je nodig hebt om zelf een dagboekje te maken op traditionele Japanse wijze. Je ontvangt drie sets van 15 pagina’s A4 papier, waarmee je drie boekjes kunt maken. Een reisdagboek, een boekje om je blije gedachtes in op te schrijven of een moodboard voor de inrichting van je nieuwe huis bijvoorbeeld.

Minibiebs.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie